About

ABOUT '95PICTURED

Hi, '95pictured is


Ennio Brehm


Ik ben een portrait, lifestyle and event fotograaf uit Delft, Nederland.Gedreven door een creatieve passie, maakte ik de overstap als 22-jarige om van mijn hobby, mijn fotografie naar een profecioneel niveau te brengen en sindsdien werk ik over de hele wereld.

Ik ben gespecialiseerd in het in beeld brengen van alles wat bij ons leven hoort en ben dol op het verkennen van composities en het ontdekken van nieuwe plaatsen.


Mijn moeder "Mariska van Vondelen" werkt als een proffesionele bruiloft en begrafenis fotograaf en is een van de redenen waarom ik gestart ben als fotograaf. Naast dat mijn moeder als fotograaf werkt, heeft een goede vriend "Lloyd Dirks" mij het fijnere geleerd over het vak. Hij is gespecialiseerd in het produceren van video content en heeft mij geïntereseerd gekregen om mijzelf te verdiepen in video content. 

Let’s Create!

Wil je een verhaal, advertentie, evenment of heel iets anders gefotografeerd hebben? Stuur mij gerust een bericht.


Lifestyle Fotografie


GALLERIJ


BEST OFFERS


Wilt u de website of socialmediapagina van uw bedrijf een boost geven of een boost geven,

dan kun je bij 95pictured terecht.

'95pictured is gespecialiseerd in evenement-, bedrijfs- en lifestyle fotografie.

Wilt u een urban uitstraling in uw etablissement creëren? Dan kunt u afdrukken van mijn urbanfotografie bestellen op verschillende materialen en in diversen formaten.


Event Fotografie


GALLERIJ


Urban Fotografie


GALLERIJ